Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/376
Başlık: | Transglutamaz Enziminin Tavuk Köftesinin Kalite Özelliklerine Etkisi. |
Yazarlar: | AKSU, Harun VARLIK, Candan |
Anahtar kelimeler: | Gıda Bildiri |
Yayın Tarihi: | 2011 |
Yayıncı: | 7. Gıda Mühendisliği Kongresi. 24-26 Kasım 2011. Ankara |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/376 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
331-335.pdf | 477.85 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.