GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 38
Issue DateTitleAuthor(s)
Oct-2012Karides Kitosan ve Melanoz İnhibitörleri, ile Muamelesinin Dondurulmuş Muhafaza Sırasında Duyusal ve Kimyasal Kalitesi Üzerine Etkisi.VARLIK, Candan; BOSTAN, Kamil; URAN, Harun; BINGÖL, B.E.; SİVRİ, Nükhet; ALAKAVUK, İ.S.
Oct-2012İğde Ununun Kimyasal ve Mineral İçeriğinin Belirlenmesi.SAHAN, Y.; CANSEV, A.; DÜNDAR, A, N.; AYDIN, E.; DÜLGER, Dilek; KAPLAN, H, B.
Oct-2012Alternatif Bir Sebze Chicus BenedictusDÜLGER, Dilek; SAHAN, Y.
May-2013Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirme: Peynir Üretiminde Kritik Kontrol Noktaları.DÜLGER, Dilek; AKSU, Filiz; URAN, Harun
Oct-2012Konvansiyonel ve Organik Olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması.CANSEV, A.; SAHAN, Y.; DÜLGER, Dilek; ÇINAR, A.; ÇELİK, G.
Oct-2012Genetiği Değiştirilmiş Organizmaların (GDO) Halk Sağlığı, Çevre ve Tarım üzerine Etkileri,ALÇAY ÜNVER, Ayla; AKSU, Filiz
Oct-2012Tek Kullanımlık Polyethylene Terephtalate(Pet) Şişelerde Satışa Sunulan kaynak Sularının Mikrobiyolojik Kalitesi,ALÇAY ÜNVER, Ayla; AKSU, Filiz
Nov-2012HVAC (Heating, Ventilation, Air Conditioning) Validasyonu ve hava Mikrobiyal Yükünün ÖnemiALÇAY ÜNVER, Ayla; AKSU, Filiz; VARLIK, Candan
Nov-2012Nonsteril İlaç Üretiminde Kullanılan Farklı Primer Ambalaj Malzemelerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir AraştırmaALÇAY ÜNVER, Ayla; AKSU, Filiz
Nov-2012Farmösötik Su Dağıtım ve Saf Su Sistemlerinin Mikrobiyolojik Validasyonu,ALÇAY ÜNVER, Ayla; AKSU, Filiz
May-2013İstanbulda Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir araştırmaAKSU, Filiz; URAN, Harun; DÜLGER, Dilek; VARLIK, Candan
Sep-2012Polikarbon Damacanalarda Satışa Sunulan Kaynak Sularının Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir AraştırmaAKSU, Filiz; ALÇAY ÜNVER, Ayla; URAN, Harun
2012Gıda Ambalajlama Teknolojisinde Son Gelişmeler,AKSU, Filiz; ALÇAY ÜNVER, Ayla
Oct-2012Gıda Tüketiminde kullanılan Farklı Tek Kullanımlık Kapların Genel Hijyenik Düzeyinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma,AKSU, Filiz; ALÇAY ÜNVER, Ayla; AKSU, Harun
2012Karideslerde Bozulma ve muhafazaVARLIK, Candan; BOSTAN, Kamil; URAN, Harun
2012Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı AltınAKSU, Harun; AKSU, Filiz; Nassasra, G.I.A
May-2013Some Chemical Properties of Commercial Honeys Consumed ın Istanbul.URAN, Harun; AKSU, Filiz; DÜLGER, Dilek
Sep-2013Effects of Treatment with Chitosan Combinations on Microbiological Growth During Cold Storage of Raw ShrimpsBOSTAN, Kamil; VARLIK, Candan; SİVRİ, Nükhet; ALAKAVUK, D.; BİNGÖL, Enver Barış; URAN, Harun
2013Transglutaminaz Enziminin Tavuk Köftesinin Kalite Özelliklerine EtkisiURAN, Harun; AKSU, Filiz; YILMAZ, İsmail; DURAK, M. Zeki
2013Kitosanla muamelenin Dondurulmuş Karideslerin Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri Üzerine EtkisiBİNGÖL, Enver Barış; URAN, Harun; BOSTAN, Kamil; VARLIK, Candan; SİVRİ, Nükhet; ÜÇOK ALAKAVUK, Didem
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 38