Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/376
Başlık: Transglutamaz Enziminin Tavuk Köftesinin Kalite Özelliklerine Etkisi.
Yazarlar: AKSU, Harun
VARLIK, Candan
Anahtar kelimeler: Gıda Bildiri
Yayın Tarihi: 2011
Yayıncı: 7. Gıda Mühendisliği Kongresi. 24-26 Kasım 2011. Ankara
URI: http://hdl.handle.net/11547/376
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
331-335.pdf477.85 kBAdobe PDFKüçük resim
Göster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.