DSpace@İHÜ
Yeni eklenenler
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
→
Mühendislik Mimarlık Fakültesi --- Faculty Of Engineering And Architecture
→
GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING
→
Güncel gönderiler
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Güncel Gönderiler: GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING
Toplam kayıt 34, listelenen: 1-20
Sonraki Sayfa
Başlık:
Comparison of LCD-Array and Real time PCR Techniques for Detection and Verification of Animal Species in Meat Products
Yazar:
ÖZPINAR, Haydar
;
TEKİNER, İsmail Hakkı
;
GÖKÇE, İnci
Tarih:
2012-05
Başlık:
Çeşitli Pekmezlerin Karakteristik Özelliklerinin Ortaya Konulması; Antioksidan ve Mineral Zenginliği ile Fonksiyonelliği Yüksek Yeni Ürün Tasarımı.
Yazar:
AKILLIOĞLU, M.
;
ALTIOK, Evren
Tarih:
2013-04
Başlık:
Gıda Maddelerindeki Toksik Kimyasallar – Genel Değerlendirme. V.
Yazar:
BOSTAN, Kamil
Tarih:
2013-04
Başlık:
Döner Üretiminde Kullanılan Bazı İngredientlerin Mikrobiyel Gelişme Üzerine Etkisi.
Yazar:
ASAN, T.
;
BOSTAN, Kamil
Tarih:
2013-04
Başlık:
Karideslerde bozulma ve muhafaza.
Yazar:
VARLIK, Candan
;
BOSTAN, Kamil
;
URAN, H.
Tarih:
2012
Başlık:
Gıda Etiketlemesi Konusunda Tüketici Bilgisi ve Tercihleri.
Yazar:
ÖZDEMIR, D.K.
;
ALTIOK, Evren
;
ALTIOK, Duygu
Tarih:
2013
Başlık:
Gıda Güvenliği ve Sertifikasyon
Yazar:
ÖZAY, Güner
Tarih:
2012
Başlık:
Effect of High Hydrostatic Pressure on The Afla-Toxin Content at 200C in Dried Red Pepper
Yazar:
KARATAŞ, Şükrü
;
KEKLIK, M.
Tarih:
2012
Başlık:
Antioxidant activity of ethanolic extract from rumex cristatus Dc.
Yazar:
KAHRAMAN, Sibel
;
YANARDAĞ, Refiye
Tarih:
2012
Başlık:
Antioxidant activity of ethanolic extract from rumex cristatus Dc. International Journal of Electronics
Yazar:
KAHRAMAN, Sibel
;
YANARDAĞ, Refiye
Tarih:
2012
Başlık:
Detection of Animal Species in Some Meat and Meat Products by Comparatively Using DNA Microarray and Real Time PCR Methods
Yazar:
ÖZPINAR, Haydar
;
TEZMEN, Gündüz
;
GÖKÇE, İnci
;
TEKİNER, İsmail Hakkı
Tarih:
2013
Başlık:
On the nature of the photochemical reaction of polypyridyl Ru(II) complexes leading to sunlight-to-chemical energy conversion: density functional analysis.
Yazar:
KASAPBASI, Esra
;
Whangbo, Myung-Hwan
Tarih:
2013
Başlık:
Density functional investigation of the water oxidation by iron complexes based on tetradentate nitrogen ligands
Yazar:
KASAPBASI, Esra
;
Whangbo, Myung-Hwan
Tarih:
2012
Başlık:
Interaction of Mannan Oligosaccharide with Immune System "Transport of MOS in to the Lamina Propria.
Yazar:
ÖZPINAR, Haydar
;
AYDIN, İsmail Hakkı
;
KLASING K, C.
Tarih:
2012
Başlık:
Kitosanla muamelenin dondurulmuş karideslerin duyusal ve kimyasal kalite parametreleri üzerine etkisi
Yazar:
BİNGÖL, E.B
;
URAN, H.
;
BOSTAN, Kamil
;
VARLIK, Candan
;
UCOK, Alakavuk
Tarih:
2013
Başlık:
Effects of vacuum packaging on meat quality of frozen cooked döner kebab.
Yazar:
BİNGÖL, E.B
;
YILMAZ, F.
;
MURATOĞLU, K.
;
BOSTAN, Kamil
Tarih:
2013
Başlık:
Evaluation of Pathogenic Escherichia coli Occurrence in Vegetable Samples from District Bazaars in İstanbul Using Real-Time PCR
Yazar:
ÖZPINAR, Haydar
;
TURAN, Burçin
;
TEKİNER, İsmail Hakkı
;
TEZMEN, Gündüz
;
GÖKÇE, İnci
;
AKINEDEN, Ömer
Tarih:
2013-06-24
Başlık:
Beslenme ve Diyet Temel İlkeleri
Yazar:
ÖZPINAR, Haydar
;
Applegate, L.
Tarih:
2011
Başlık:
A Comparison Turkish and European Union Regulatory Systems Experiences and issues in establishing regulatory systems for biosafety and GMOs Workshop
Yazar:
ÖZPINAR, Haydar
;
TEKİNER, İsmail Hakkı
Tarih:
2013
Başlık:
DNA Mikroarray ve Real Time PCR Yöntemleri ile Bazı Et ve Et Ürünlerinde Tür Tayini İncelemesi.
Yazar:
ÖZPINAR, Haydar
;
TEKİNER, İsmail Hakkı
Tarih:
2013
Toplam kayıt 34, listelenen: 1-20
Sonraki Sayfa
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt