Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/1105
Başlık: | Konvansiyonel ve Organik Olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması. |
Yazarlar: | CANSEV, A. SAHAN, Y. DÜLGER, Dilek ÇINAR, A. ÇELİK, G. |
Yayın Tarihi: | Eki-2012 |
Atıf: | Türkiye 11. Gıda Kongresi. 10-12 Ekim Hatay |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/1105 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.