Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/1105
Başlık: Konvansiyonel ve Organik Olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması.
Yazarlar: CANSEV, A.
SAHAN, Y.
DÜLGER, Dilek
ÇINAR, A.
ÇELİK, G.
Yayın Tarihi: Eki-2012
Atıf: Türkiye 11. Gıda Kongresi. 10-12 Ekim Hatay
URI: http://hdl.handle.net/11547/1105
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.