Please use this identifier to cite or link to this item:
http://hdl.handle.net/11547/1105
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | CANSEV, A. | - |
dc.contributor.author | SAHAN, Y. | - |
dc.contributor.author | DÜLGER, Dilek | - |
dc.contributor.author | ÇINAR, A. | - |
dc.contributor.author | ÇELİK, G. | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-20T11:16:52Z | - |
dc.date.available | 2014-06-20T11:16:52Z | - |
dc.date.issued | 2012-10 | - |
dc.identifier.citation | Türkiye 11. Gıda Kongresi. 10-12 Ekim Hatay | en_US |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11547/1105 | - |
dc.title | Konvansiyonel ve Organik Olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması. | en_US |
dc.type | Poster | en_US |
Appears in Collections: | GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY |
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.