Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/1053
Başlık: | Döner Üretiminde Kullanılan Bazı İngredientlerin Mikrobiyel Gelişme Üzerine Etkisi. |
Yazarlar: | ASAN, T. BOSTAN, Kamil |
Yayın Tarihi: | Nis-2013 |
Atıf: | V. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 3-6 Nisan 2013, Antalya |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/1053 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.