Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/1053
Başlık: Döner Üretiminde Kullanılan Bazı İngredientlerin Mikrobiyel Gelişme Üzerine Etkisi.
Yazarlar: ASAN, T.
BOSTAN, Kamil
Yayın Tarihi: Nis-2013
Atıf: V. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 3-6 Nisan 2013, Antalya
URI: http://hdl.handle.net/11547/1053
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.