Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
Türkçe
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
DSpace
JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
İAÜ Açık Erişim
Browsing by Title
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 2342 to 2361 of 7544
< previous
next >
Preview
Issue Date
Title
Author(s)
2019
GÜMRÜK BİRLİĞİ ANTLAŞMASININ 2005 YILI VE SONRASI TÜRKİYE ÖDEMELER BİLANÇOSUNA ETKİSİ
-
2019
Güncel Gelişmeler Işığında Türkiye’de Hayvanların Ceza Hukuku Bakımından Korunması
ÖZEN İNCİ, Zekiye
2015
Güncel Sanatta Medyum: Kuramsal Bir Değerlendirme
Irmak, Ece
2020
GÜNÜMÜZ TÜRK TİYATROSUNDA KÜLTÜRİÇİ MALZEME KULLANIMLARININ ENGİN ALKAN’IN OYUNLARI ÜZERİNDEN İNCELENMESİ
TETİKEL, Merve
2020
GÜNÜMÜZ TÜRK TİYATROSUNDA KÜLTÜRİÇİ MALZEME KULLANIMLARININ ENGİN ALKAN’IN OYUNLARI ÜZERİNDEN İNCELENMESİ
TETİKEL, Merve
2018
Günümüzde Helicobacter Pylori’nin İnsan Sağlığındaki Yeri; Zarar/Yarar Terazisinin Neresinde Duruyor
ÇALIŞKAN, Reyhan
2018
Günümüzde Helicobacter Pylori’nin İnsan Sağlığındaki Yeri; Zarar/Yarar Terazisinin Neresinde Duruyor
ÇALIŞKAN, Reyhan
2015
Günümüzün Değişen Paradigmasında Eğitim ve Sanat
Saygın, Hasan
2023
GÜRÜLTÜLÜ ORTAMLARDA ÇALIŞAN BİREYLERİN AZALMIŞ SES TELORANS ÖLÇEĞİ TARAMA ASTÖT İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
COŞKUN, Özgür
2019
GÜRÜLTÜNÜN YAŞLARA GÖRE KONUŞMAYI ANLAMA VE BİLİŞSEL BECERİLER ÜZERİNE ETKİSİ
MERAL, Merve
2012
Güzellik Salonlarında Müşteri İlişkileri ve Bir Uygulama Örneği.
GÜRSU BAYRAM, Vildan
;
DURU, Mustafa Nafiz
2011
Gıda Endüstrisinde Biyofilm Oluşumuna Bağlı Riskler.
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
2013
Gıda Etiketlemesi Konusunda Tüketici Bilgisi ve Tercihleri.
ÖZDEMIR, D.K.
;
ALTIOK, Evren
;
ALTIOK, Duygu
2012
Gıda Güvenliği ve Sertifikasyon
ÖZAY, Güner
2013-04
Gıda Maddelerindeki Toksik Kimyasallar – Genel Değerlendirme. V.
BOSTAN, Kamil
2021
ĠAÜ PEDĠATRĠK VESTĠBÜLER BOZUKLUKLAR ĠÇĠN EBEVEYN FARKINDALIK ÖLÇEĞĠNĠN GELĠġTĠRĠLMESĠ: GEÇERLĠLĠK VE GÜVENĠLĠRLĠK ÇALIġMAS
AKBIYIK, Ayşe Rumeysa
2020
ĠÇ KONTROL SĠSTEMĠNĠN ETKĠNLĠĞĠNDE MUHASEBE KONTROLLERĠNĠN ROLÜ VE BĠR UYGULAMA
YELKEN, Hatice Zeynep
2019
ĠġE ALIM SÜRECĠNDE ĠÇ KAYNAKLARDAN YARARLANMA VE ÖRGÜTSEL BAĞLILIK ÜZERĠNE ETKĠSĠ: KATILIM BANKACILIĞINA YÖNELĠK BĠR ARAġTIRMA
AYGÜN, Mustafa
2020
ĠġE ALIM SÜRECĠNDE ĠÇ KAYNAKLARDAN YARARLANMA VE ÖRGÜTSEL BAĞLILIK ÜZERĠNE ETKĠSĠ: KATILIM BANKACILIĞINA YÖNELĠK BĠR ARAġTIRMA
AYGÜN, Mustafa
2021
ĠġLETMELERDE ETKĠLEġĠMCĠ LĠDERLĠK DAVRANIġLARININ ÖRGÜT KÜLTÜRÜNE ETKĠSĠ VE BUNA YÖNELĠK BĠR ARAġTIRMA
FATULLAYEVA, Sabina