DSpace JSPUI
DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets
Learn More
Browsing by Author AKSU, Filiz
Showing results 1 to 17 of 17
Preview | Issue Date | Title | Author(s) |
| 2012 | Dikkat Raflarda Böcek Var | AKSU, Filiz |
| 2016 | Effects of different packaging techniques on the microbiological and physicochemical properties of coated pumpkin slices | AKSU, Filiz |
| 2012 | Fonksiyonel Bir İçecek: Boza | AKSU, Filiz; AKSU, Harun; SERTAKAN, S. |
| 2012 | Geleneksel Bir Trakya Lezzeti: Cizleme (Mayalı Akıtma). | AKSU, Filiz; URAN, Harun; YILMAZ, İsmail; VARLIK, Candan |
| 2011 | Gıda Endüstrisinde Biyofilm Oluşumuna Bağlı Riskler. | AKSU, Filiz; AKSU, Harun; ALÇAY ÜNVER, Ayla |
| 2011 | Investigation of Microbiological Growth in Freshly Squeezed Orange Juice. | AKSU, Filiz; KARATAŞ, Şükrü; ÖZADAM, A. |
| 2011 | Investigation of Microbiological Growth in Freshly Squeezed Orange Juice. | ÖZADAM, A.; KARATAŞ, Şükrü; AKSU, Filiz |
| 2011 | Kaynar (Lohusa şerbeti). | AKSU, Filiz; ALÇAY ÜNVER, Ayla |
| 2012 | Mutfağımızdaki Kırmızı Altın: Safran | AKSU, Filiz; AKSU, Harun |
| 2012 | Osmanlı Şerbetlerinden Özel Bir Lezzet, Demirhindi Şerbeti | AKSU, Filiz; ISSA, G.; ALÇAY ÜNVER, Ayla |
| 2012 | Pancar Pekmezi. | URAN, Harun; AKSU, Filiz; SERTAKAN, S.; YILMAZ, İsmail |
| 2012 | Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın | AKSU, Harun; AKSU, Filiz; Nassasra, G.I.A |
| 2011 | Su Dağıtım Sistemlerinde Mikrobiyel Biyofilm Oluşumu ve Stratejileri. | AKSU, Filiz; ALÇAY ÜNVER, Ayla |
| 2012 | Sübye (Kavun Çekirdeği) Şerbeti | AKSU, Filiz; AKSU, Harun; ALÇAY ÜNVER, Ayla |
| 2012 | Trakya Tarhanası. | AKSU, Filiz; URAN, Harun; VARLIK, Candan; SERTAKAN, S.; ALÇAY ÜNVER, Ayla |
| 2012 | Trakya’nın Keşfedilmemiş Değeri Hardaliye. | AKSU, Filiz; AKSU, Harun; SERTAKAN, S. |
| 2013 | Transglutaminaz Enziminin Tavuk Köftesinin Kalite Özelliklerine Etkisi | URAN, Harun; AKSU, Filiz; YILMAZ, İsmail; DURAK, M. Zeki |