Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/755
Başlık: | Effects of vacuum packaging on meat quality of frozen cooked döner kebab. |
Yazarlar: | BİNGÖL, E.B YILMAZ, F. MURATOĞLU, K. BOSTAN, Kamil |
Anahtar kelimeler: | vacuum packaging |
Yayın Tarihi: | 2013 |
Yayıncı: | Turk J Vet Anim Sci. |
Atıf: | 37: doi:10.3906/vet-1211-48, (2013) |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/755 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
vet-37-6-17-1211-48.pdf | 101.37 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.