Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/3142
Başlık: | Effects of Treatment with Chitosan on Sensory and Chemical Quality Parameters of Frozen Shrimp |
Yazarlar: | Bingol Enver Baris Uran Harun Bostan Kamil Varlik Candan Sivri Nuket Alakavuk Didem Ucok |
Yayın Tarihi: | 2013 |
Yayıncı: | KAFKAS UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/3142 |
ISSN: | 1300-6045 |
Koleksiyonlarda Görünür: | Makaleler |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.