Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/1110
Başlık: Karides Kitosan ve Melanoz İnhibitörleri, ile Muamelesinin Dondurulmuş Muhafaza Sırasında Duyusal ve Kimyasal Kalitesi Üzerine Etkisi.
Yazarlar: VARLIK, Candan
BOSTAN, Kamil
URAN, Harun
BINGÖL, B.E.
SİVRİ, Nükhet
ALAKAVUK, İ.S.
Yayın Tarihi: Eki-2012
Atıf: 11.Gıda Kongresi 10-12 Ekim 2012.Hatay
URI: http://hdl.handle.net/11547/1110
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.