Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/1110
Başlık: | Karides Kitosan ve Melanoz İnhibitörleri, ile Muamelesinin Dondurulmuş Muhafaza Sırasında Duyusal ve Kimyasal Kalitesi Üzerine Etkisi. |
Yazarlar: | VARLIK, Candan BOSTAN, Kamil URAN, Harun BINGÖL, B.E. SİVRİ, Nükhet ALAKAVUK, İ.S. |
Yayın Tarihi: | Eki-2012 |
Atıf: | 11.Gıda Kongresi 10-12 Ekim 2012.Hatay |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/1110 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.