Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/1106
Başlık: | Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirme: Peynir Üretiminde Kritik Kontrol Noktaları. |
Yazarlar: | DÜLGER, Dilek AKSU, Filiz URAN, Harun |
Yayın Tarihi: | May-2013 |
Atıf: | 4. Gıda Güvenliği Kongresi. 14-15 Mayıs İstanbul |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/1106 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.