Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/1106
Başlık: Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirme: Peynir Üretiminde Kritik Kontrol Noktaları.
Yazarlar: DÜLGER, Dilek
AKSU, Filiz
URAN, Harun
Yayın Tarihi: May-2013
Atıf: 4. Gıda Güvenliği Kongresi. 14-15 Mayıs İstanbul
URI: http://hdl.handle.net/11547/1106
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.