Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/1104
Başlık: Genetiği Değiştirilmiş Organizmaların (GDO) Halk Sağlığı, Çevre ve Tarım üzerine Etkileri,
Yazarlar: ALÇAY ÜNVER, Ayla
AKSU, Filiz
Yayın Tarihi: Eki-2012
Atıf: Türkiye 11. Gıda Kongresi 10-12 Ekim 2012, Hatay.
URI: http://hdl.handle.net/11547/1104
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.