Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/1099
Başlık: İstanbulda Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir araştırma
Yazarlar: AKSU, Filiz
URAN, Harun
DÜLGER, Dilek
VARLIK, Candan
Yayın Tarihi: May-2013
Atıf: 4. Gıda Güvenliği Kongresi. 14-15 Mayıs İstanbul
URI: http://hdl.handle.net/11547/1099
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.