DSpace@İHÜ
Gıda Tüketiminde kullanılan Farklı Tek Kullanımlık Kapların Genel Hijyenik Düzeyinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma,
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
→
Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu --- Anadolu BIL Vocational School Of Higher Education
→
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Gıda Tüketiminde kullanılan Farklı Tek Kullanımlık Kapların Genel Hijyenik Düzeyinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma,
AKSU, Filiz
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
;
AKSU, Harun
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11547/1096
Tarih:
2012-10
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar
Boyut
Biçim
Göster
Bu öğe ile ilişkili dosya yok.
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
[23]
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt