Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/371
Başlık: Sübye (Kavun Çekirdeği) Şerbeti
Yazarlar: AKSU, Filiz
AKSU, Harun
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Anahtar kelimeler: gıda
Yayın Tarihi: 2012
Yayıncı: III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, s: 665-666, 10-12 Mayıs, Konya.
URI: http://hdl.handle.net/11547/371
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.