Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/350
Başlık: | Effects of Treatment with Chitosan Combinations on Microbiological Growth During Cold Storage of Raw Shrimps. |
Yazarlar: | BOSTAN, Kamil VARLIK, Candan SİVRİ, Nükhet URAN, Harun ALAKAVUK, D. BİNGÖL, Enver Barış |
Anahtar kelimeler: | Microbiological Growth During Cold Storage |
Yayın Tarihi: | 2012 |
Yayıncı: | 23rd International ICFHM Symposium Food Micro |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/350 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.