DSpace@İHÜ
Evaluation of Pathogenic Escherichia coli Occurrence in Vegetable Samples from District Bazaars in İstanbul Using Real-Time PCR
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
→
Mühendislik Mimarlık Fakültesi --- Faculty Of Engineering And Architecture
→
GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Evaluation of Pathogenic Escherichia coli Occurrence in Vegetable Samples from District Bazaars in İstanbul Using Real-Time PCR
ÖZPINAR, Haydar
;
TURAN, Burçin
;
TEKİNER, İsmail Hakkı
;
TEZMEN, Gündüz
;
GÖKÇE, İnci
;
AKINEDEN, Ömer
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11547/727
Tarih:
2013-06-24
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
lam12122.pdf
Boyut:
140.1Kb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING
[34]
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt