DSpace@İHÜ
Yeni eklenenler
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
→
Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu --- Anadolu BIL Vocational School Of Higher Education
→
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
→
Güncel gönderiler
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Güncel Gönderiler: GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
Toplam kayıt 23, listelenen: 1-20
Sonraki Sayfa
Başlık:
Karideslerde Bozulma ve muhafaza
Yazar:
VARLIK, Candan
;
BOSTAN, Kamil
;
URAN, Harun
Tarih:
2012
Başlık:
Safran: Mutfağımızdaki Kırmızı Altın
Yazar:
AKSU, Harun
;
AKSU, Filiz
;
Nassasra, G.I.A
Tarih:
2012
Başlık:
Effects of Treatment with Chitosan Combinations on Microbiological Growth During Cold Storage of Raw Shrimps
Yazar:
BOSTAN, Kamil
;
VARLIK, Candan
;
SİVRİ, Nükhet
;
ALAKAVUK, D.
;
BİNGÖL, Enver Barış
;
URAN, Harun
Tarih:
2013-09
Başlık:
Transglutaminaz Enziminin Tavuk Köftesinin Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazar:
URAN, Harun
;
AKSU, Filiz
;
YILMAZ, İsmail
;
DURAK, M. Zeki
Tarih:
2013
Başlık:
Kitosanla muamelenin Dondurulmuş Karideslerin Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazar:
BİNGÖL, Enver Barış
;
URAN, Harun
;
BOSTAN, Kamil
;
VARLIK, Candan
;
SİVRİ, Nükhet
;
ÜÇOK ALAKAVUK, Didem
Tarih:
2013
Başlık:
Dikkat Raflarda Böcek Var
Yazar:
AKSU, Filiz
Tarih:
2012
Başlık:
Mutfağımızdaki Kırmızı Altın: Safran
Yazar:
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
Tarih:
2012
Başlık:
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Yazar:
VARLIK, Candan
;
ERKAN, N.
;
ÖZDEN, Ö.
;
MOL, S.
;
BAYGAR, T.
Tarih:
2011
Başlık:
Su Dağıtım Sistemlerinde Mikrobiyel Biyofilm Oluşumu ve Stratejileri.
Yazar:
AKSU, Filiz
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2011
Başlık:
Pancar Pekmezi.
Yazar:
URAN, Harun
;
AKSU, Filiz
;
SERTAKAN, S.
;
YILMAZ, İsmail
Tarih:
2012
Başlık:
Geleneksel Bir Trakya Lezzeti: Cizleme (Mayalı Akıtma).
Yazar:
AKSU, Filiz
;
URAN, Harun
;
YILMAZ, İsmail
;
VARLIK, Candan
Tarih:
2012
Başlık:
Transglutamaz Enziminin Tavuk Köftesinin Kalite Özelliklerine Etkisi.
Yazar:
AKSU, Harun
;
VARLIK, Candan
Tarih:
2011
Başlık:
Trakya’nın Keşfedilmemiş Değeri Hardaliye.
Yazar:
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
SERTAKAN, S.
Tarih:
2012
Başlık:
Fonksiyonel Bir İçecek: Boza
Yazar:
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
SERTAKAN, S.
Tarih:
2012
Başlık:
Gıda Endüstrisinde Biyofilm Oluşumuna Bağlı Riskler.
Yazar:
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2011
Başlık:
Kaynar (Lohusa şerbeti).
Yazar:
AKSU, Filiz
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2011
Başlık:
Sübye (Kavun Çekirdeği) Şerbeti
Yazar:
AKSU, Filiz
;
AKSU, Harun
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2012
Başlık:
Osmanlı Şerbetlerinden Özel Bir Lezzet, Demirhindi Şerbeti
Yazar:
AKSU, Filiz
;
ISSA, G.
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2012
Başlık:
Trakya Tarhanası.
Yazar:
AKSU, Filiz
;
URAN, Harun
;
VARLIK, Candan
;
SERTAKAN, S.
;
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Tarih:
2012
Başlık:
Başarının sırrı
Yazar:
ÇELİKKALE, Mehmet Salih
Tarih:
2011
Toplam kayıt 23, listelenen: 1-20
Sonraki Sayfa
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt