DSpace@İHÜ

Characteristics of Cookies Supplemented with Oleaster (Elaeagnus angustifolia L.) Flour.

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author ŞAHAN, Y.
dc.contributor.author DÜNDAR, N,A
dc.contributor.author AYDIN, E.
dc.contributor.author KILCI, A.
dc.contributor.author DÜLGER, Dilek
dc.contributor.author KAPLAN, B, F
dc.contributor.author GÖÇMEN, D.
dc.contributor.author ÇELİK, G.
dc.date.accessioned 2014-03-14T13:52:39Z
dc.date.available 2014-03-14T13:52:39Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation I Physicochemical, Sensorial and Textural Properties. Journal of Agricultural Science. s. 160-198. en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/959
dc.title Characteristics of Cookies Supplemented with Oleaster (Elaeagnus angustifolia L.) Flour. en_US
dc.type Presentation en_US


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster