DSpace@İHÜ
Effects of cooking methods and temperatures on nutritional and quality characteristics of anchovy (Engraulis encrasicholus)
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Web Of Science
→
Web Of Science
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effects of cooking methods and temperatures on nutritional and quality characteristics of anchovy (Engraulis encrasicholus)
Ingrassia Pier Luigi
;
Foletti Marco
;
Djalali Ahmadreza
;
Scarone Piercarlo
;
Ragazzoni Luca
;
Della Corte Francesco
;
Kaptan Kubilay
;
Lupescu Olivera
;
Arculeo Chris
;
von Arnim Gotz
;
Friedl Tom
;
Ashkenazi Michael
;
Heselmann Deike
;
Hreckovski Boris
;
Khorrram-Manesh Amir
;
Komadina Radko
;
Lechner Kostanze
;
Patru Cristina
;
Burkle Frederick M. Jr.
;
Fisher Philipp
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11547/3409
Tarih:
2014
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar
Boyut
Biçim
Göster
Bu öğe ile ilişkili dosya yok.
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Web Of Science
[705]
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt