DSpace@İHÜ
İğde Ununun Kimyasal ve Mineral İçeriğinin Belirlenmesi.
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
→
Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu --- Anadolu BIL Vocational School Of Higher Education
→
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
İğde Ununun Kimyasal ve Mineral İçeriğinin Belirlenmesi.
SAHAN, Y.
;
CANSEV, A.
;
DÜNDAR, A, N.
;
AYDIN, E.
;
DÜLGER, Dilek
;
KAPLAN, H, B.
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11547/1108
Tarih:
2012-10
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar
Boyut
Biçim
Göster
Bu öğe ile ilişkili dosya yok.
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
[23]
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt