DSpace@İHÜ

Konvansiyonel ve Organik Olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması.

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author CANSEV, A.
dc.contributor.author SAHAN, Y.
dc.contributor.author DÜLGER, Dilek
dc.contributor.author ÇINAR, A.
dc.contributor.author ÇELİK, G.
dc.date.accessioned 2014-06-20T11:16:52Z
dc.date.available 2014-06-20T11:16:52Z
dc.date.issued 2012-10
dc.identifier.citation Türkiye 11. Gıda Kongresi. 10-12 Ekim Hatay en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/1105
dc.title Konvansiyonel ve Organik Olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması. en_US
dc.type Poster en_US


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster