dc.contributor.author | CANSEV, A. | |
dc.contributor.author | SAHAN, Y. | |
dc.contributor.author | DÜLGER, Dilek | |
dc.contributor.author | ÇINAR, A. | |
dc.contributor.author | ÇELİK, G. | |
dc.date.accessioned | 2014-06-20T11:16:52Z | |
dc.date.available | 2014-06-20T11:16:52Z | |
dc.date.issued | 2012-10 | |
dc.identifier.citation | Türkiye 11. Gıda Kongresi. 10-12 Ekim Hatay | en_US |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11547/1105 | |
dc.title | Konvansiyonel ve Organik Olarak Yetiştirilen Kiraz Meyvelerinin Antioksidan Kapasite ve Organik Asit İçerikleri Bakımından Karşılaştırılması. | en_US |
dc.type | Poster | en_US |
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |