dc.contributor.author | AKSU, Filiz | |
dc.contributor.author | URAN, Harun | |
dc.contributor.author | DÜLGER, Dilek | |
dc.contributor.author | VARLIK, Candan | |
dc.date.accessioned | 2014-06-20T11:02:07Z | |
dc.date.available | 2014-06-20T11:02:07Z | |
dc.date.issued | 2013-05 | |
dc.identifier.citation | 4. Gıda Güvenliği Kongresi. 14-15 Mayıs İstanbul | en_US |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/11547/1099 | |
dc.title | İstanbulda Satışa Sunulan Ambalajlı Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik Kalitesinin Belirlenmesi Üzerine Bir araştırma | en_US |
dc.type | Presentation | en_US |
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |