DSpace@İHÜ
Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sırasında duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi.
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
→
Mühendislik Mimarlık Fakültesi --- Faculty Of Engineering And Architecture
→
GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Karideslerin kitosan ve melanoz inhibitörleri ile muamelesinin dondurulmuş muhafaza sırasında duyusal ve kimyasal kalite üzerine etkisi.
VARLIK, Candan
;
BOSTAN, Kamil
;
URAN, Harun
;
BİNGÖL, E.B
;
SİVRİ, N.
;
UCOK ALAKAVUK, D.
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11547/1073
Tarih:
2012-10
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar
Boyut
Biçim
Göster
Bu öğe ile ilişkili dosya yok.
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING
[34]
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt