DSpace@İHÜ

Çeşitli Pekmezlerin Karakteristik Özelliklerinin Ortaya Konulması; Antioksidan ve Mineral Zenginliği ile Fonksiyonelliği Yüksek Yeni Ürün Tasarımı.

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author AKILLIOĞLU, M.
dc.contributor.author ALTIOK, Evren
dc.date.accessioned 2014-06-16T06:48:11Z
dc.date.available 2014-06-16T06:48:11Z
dc.date.issued 2013-04
dc.identifier.citation 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, 11-13 Nisan 2013, Antalya en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/1061
dc.title Çeşitli Pekmezlerin Karakteristik Özelliklerinin Ortaya Konulması; Antioksidan ve Mineral Zenginliği ile Fonksiyonelliği Yüksek Yeni Ürün Tasarımı. en_US
dc.type Proceedings en_US


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster