DSpace@İHÜ

Döner Üretiminde Kullanılan Bazı İngredientlerin Mikrobiyel Gelişme Üzerine Etkisi.

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author ASAN, T.
dc.contributor.author BOSTAN, Kamil
dc.date.accessioned 2014-06-13T13:24:50Z
dc.date.available 2014-06-13T13:24:50Z
dc.date.issued 2013-04
dc.identifier.citation V. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, 3-6 Nisan 2013, Antalya en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/1053
dc.title Döner Üretiminde Kullanılan Bazı İngredientlerin Mikrobiyel Gelişme Üzerine Etkisi. en_US
dc.type Proceedings en_US


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster