Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/959
Başlık: | Characteristics of Cookies Supplemented with Oleaster (Elaeagnus angustifolia L.) Flour. |
Yazarlar: | ŞAHAN, Y. DÜNDAR, N,A AYDIN, E. KILCI, A. DÜLGER, Dilek KAPLAN, B, F GÖÇMEN, D. ÇELİK, G. |
Yayın Tarihi: | 2013 |
Atıf: | I Physicochemical, Sensorial and Textural Properties. Journal of Agricultural Science. s. 160-198. |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/959 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI --- FOOD QUALITY CONTROL ANALYSIS |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.