Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/959
Başlık: Characteristics of Cookies Supplemented with Oleaster (Elaeagnus angustifolia L.) Flour.
Yazarlar: ŞAHAN, Y.
DÜNDAR, N,A
AYDIN, E.
KILCI, A.
DÜLGER, Dilek
KAPLAN, B, F
GÖÇMEN, D.
ÇELİK, G.
Yayın Tarihi: 2013
Atıf: I Physicochemical, Sensorial and Textural Properties. Journal of Agricultural Science. s. 160-198.
URI: http://hdl.handle.net/11547/959
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI --- FOOD QUALITY CONTROL ANALYSIS

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.