Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/951
Başlık: | Effects of Treatment with Chitosan Combinations on Microbiological Growth During Cold Storage of Raw Shrimps |
Yazarlar: | BOSTAN, Kamil VARLIK, Candan SİVRİ, Nükhet ALAKAVUK, D. BİNGÖL, Enver Barış URAN, Harun |
Yayın Tarihi: | Eyl-2013 |
Atıf: | 23rd International ICFHM Symposium Food Micro, p: 812, 3-7 September, İstanbul. |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/951 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.