Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/951
Başlık: Effects of Treatment with Chitosan Combinations on Microbiological Growth During Cold Storage of Raw Shrimps
Yazarlar: BOSTAN, Kamil
VARLIK, Candan
SİVRİ, Nükhet
ALAKAVUK, D.
BİNGÖL, Enver Barış
URAN, Harun
Yayın Tarihi: Eyl-2013
Atıf: 23rd International ICFHM Symposium Food Micro, p: 812, 3-7 September, İstanbul.
URI: http://hdl.handle.net/11547/951
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.