Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/793
Başlık: | Kitosanla muamelenin Dondurulmuş Karideslerin Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi |
Yazarlar: | BİNGÖL, Enver Barış URAN, Harun BOSTAN, Kamil VARLIK, Candan SİVRİ, Nükhet ÜÇOK ALAKAVUK, Didem |
Anahtar kelimeler: | Chitosan, Frozen storage Spoilage |
Yayın Tarihi: | 2013 |
Yayıncı: | Kafkas Univ Vet Fak Derg |
Atıf: | 19 (3): 399-405,DOI: 10.9775/kvfd.2012.7902 |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/793 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.