Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/793
Başlık: Kitosanla muamelenin Dondurulmuş Karideslerin Duyusal ve Kimyasal Kalite Parametreleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: BİNGÖL, Enver Barış
URAN, Harun
BOSTAN, Kamil
VARLIK, Candan
SİVRİ, Nükhet
ÜÇOK ALAKAVUK, Didem
Anahtar kelimeler: Chitosan,
Frozen storage
Spoilage
Yayın Tarihi: 2013
Yayıncı: Kafkas Univ Vet Fak Derg
Atıf: 19 (3): 399-405,DOI: 10.9775/kvfd.2012.7902
URI: http://hdl.handle.net/11547/793
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.