Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/756
Başlık: Kitosanla muamelenin dondurulmuş karideslerin duyusal ve kimyasal kalite parametreleri üzerine etkisi
Yazarlar: BİNGÖL, E.B
URAN, H.
BOSTAN, Kamil
VARLIK, Candan
UCOK, Alakavuk
Yayın Tarihi: 2013
Yayıncı: Kafkas Univ. Vet. Fak. Derg
Atıf: 19(3): 399-405, (2013)
URI: http://hdl.handle.net/11547/756
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
399-405.pdf710.97 kBAdobe PDFKüçük resim
Göster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.