Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/756
Başlık: | Kitosanla muamelenin dondurulmuş karideslerin duyusal ve kimyasal kalite parametreleri üzerine etkisi |
Yazarlar: | BİNGÖL, E.B URAN, H. BOSTAN, Kamil VARLIK, Candan UCOK, Alakavuk |
Yayın Tarihi: | 2013 |
Yayıncı: | Kafkas Univ. Vet. Fak. Derg |
Atıf: | 19(3): 399-405, (2013) |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/756 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
399-405.pdf | 710.97 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.