Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/603
Başlık: Investigation of Deoxyvalenol (DON) Levels in Some Cereals and Feeds.
Yazarlar: ÖZPINAR, Haydar
KUTAY, C.
TEKİNER, İsmail Hakkı
Anahtar kelimeler: Deoxyvalenol (DON)
Cereals and Feeds
Yayın Tarihi: 2010
Atıf: Oral session presented at the 2nd Food Safety and Security Congress, İstanbul, Turkey.
URI: http://hdl.handle.net/11547/603
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.