Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/603
Başlık: | Investigation of Deoxyvalenol (DON) Levels in Some Cereals and Feeds. |
Yazarlar: | ÖZPINAR, Haydar KUTAY, C. TEKİNER, İsmail Hakkı |
Anahtar kelimeler: | Deoxyvalenol (DON) Cereals and Feeds |
Yayın Tarihi: | 2010 |
Atıf: | Oral session presented at the 2nd Food Safety and Security Congress, İstanbul, Turkey. |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/603 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.