Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/601
Başlık: Examination of Animal Species in Meat and Meat Products by DNA Microarray and Real Time PCR Methods
Yazarlar: ÖZPINAR, Haydar
GÖKÇE, İnci
TEKİNER, İsmail Hakkı
Anahtar kelimeler: Meat and Meat Products
DNA Microarray and Real Time PCR Methods
Yayın Tarihi: 2013
Atıf: Oral session presented at the 5th National Veterinary Food Hygiene Congress,
URI: http://hdl.handle.net/11547/601
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
bildiri_ozetleri.pdf9.48 MBAdobe PDFKüçük resim
Göster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.