Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/381
Başlık: | Mutfağımızdaki Kırmızı Altın: Safran |
Yazarlar: | AKSU, Filiz AKSU, Harun |
Anahtar kelimeler: | Akademik yazı |
Yayın Tarihi: | 2012 |
Yayıncı: | Culinarymag. OCAK/ŞUBAT: 4.s. 82-83. |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/381 |
Koleksiyonlarda Görünür: | GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.