Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/380
Başlık: Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Yazarlar: VARLIK, Candan
ERKAN, N.
ÖZDEN, Ö.
MOL, S.
BAYGAR, T.
Anahtar kelimeler: Su ürünleri işleme
Yayın Tarihi: 2011
Yayıncı: İstanbul Üniversitesi Yayın No: 5027, Fakülte Yayın İstanbul. s: 515.
URI: http://hdl.handle.net/11547/380
ISBN: 978-975-404-898-8
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.