Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://hdl.handle.net/11547/373
Başlık: Gıda Endüstrisinde Biyofilm Oluşumuna Bağlı Riskler.
Yazarlar: AKSU, Filiz
AKSU, Harun
ALÇAY ÜNVER, Ayla
Anahtar kelimeler: gıda bildiri
Yayın Tarihi: 2011
Yayıncı: 7. Gıda Mühendisliği Kongresi 24-26 Kasım 2011. Ankara.
URI: http://hdl.handle.net/11547/373
Koleksiyonlarda Görünür:GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY

Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.