Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://hdl.handle.net/11547/3409
Başlık: | Effects of cooking methods and temperatures on nutritional and quality characteristics of anchovy (Engraulis encrasicholus) |
Yazarlar: | Ingrassia Pier Luigi Foletti Marco Djalali Ahmadreza Scarone Piercarlo Ragazzoni Luca Della Corte Francesco Kaptan Kubilay Lupescu Olivera Arculeo Chris von Arnim Gotz Friedl Tom Ashkenazi Michael Heselmann Deike Hreckovski Boris Khorrram-Manesh Amir Komadina Radko Lechner Kostanze Patru Cristina Burkle Frederick M. Jr. Fisher Philipp |
Yayın Tarihi: | 2014 |
Yayıncı: | JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE |
URI: | http://hdl.handle.net/11547/3409 |
Koleksiyonlarda Görünür: | Web Of Science |
Bu öğenin dosyaları:
Bu öğeyle ilişkili dosya bulunmamaktadır.
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.