Skip navigation
DSpace logo
  • Ana Sayfa
  • Listele
    • Bölümler & 
      Koleksiyonlar
    • Browse Items by:
    • Yayın Tarihi
    • Yazar
    • Başlık
    • Konu
  • Language
    • English
    • Türkçe
  • Oturum
    • DSpace'im
    • Güncelleme Al
    • Profil Düzenle

DSpace JSPUI

DSpace preserves and enables easy and open access to all types of digital content including text, images, moving images, mpegs and data sets

Learn More
DSpace logo

  1. İAÜ Açık Erişim
  2. Kurumsal Yayınlardaki Makaleler

International Journal of Food Engineering Research (IJFER) : [6] Koleksiyon ana sayfası İstatistikler

Browse
Yeni eklenen ögeler hakkında e-posta ile bildirim almak için bu koleksiyona üye olunuz. RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Gönderi Tarihi in Azalan order): 1 to 6 of 6
GörüntüleYayın TarihiBaşlıkYazar(lar)
ijfer-yil4-sayi1_p020-030.pdf.jpg2018Hydroxymethylfurfural (Hmf) Formation in Milk and Dairy ProductsÖzdal, Harun R.; Yıldız, Bihter; Arkun, Güner
ijfer-yil4-sayi1_p008-019.pdf.jpg2018Contamination of Dioxins in FoodsEşder, Banu; Arkun, Güner
ijfer_3_1_p034-042.pdf.jpg2017EXAMINATION OF SOME CHEMICAL AND FUNCTIONAL PROPERTIES OF CAROB AND SOY FLOURS AND USAGE OF THEM IN BAKERY PRODUCTSHallaç, Şeyma; Dülger Altıner, Dilek
ijfer_3_1_p026-032.pdf.jpg2017THE EFFECT OF PROCESSING TECHNOLOGIES ON LYCOPENE IN TOMATOES (Lycopersicon esculentum L.)Türüt, Nahide; Arkun, Güner
ijfer_3_1_p018-025.pdf.jpg2017CHESTNUT FLOUR AND APPLICATIONS OF UTILIZATIONMete, Merve; Dülger Altıner, Dilek
ijfer_3_1_p010-016.pdf.jpg2017INVESTIGATION OF LEAD, CADMIUM, ARSENIC AND MERCURY IN SOME SEAFOOD FROM BLACK SEA AND MARMARA SEA BY ICP-MASS SPECTROMETRYİnal Erdem, Gizem; Özpınar, Haydar
Collection's Items (Sorted by Gönderi Tarihi in Azalan order): 1 to 6 of 6

Keşfet

Yazar
  • 3 Arkun, Güner
  • 2 Dülger Altıner, Dilek
  • 1 Eşder, Banu
  • 1 Hallaç, Şeyma
  • 1 İnal Erdem, Gizem
  • 1 Mete, Merve
  • 1 Türüt, Nahide
  • 1 Yıldız, Bihter
  • 1 Özdal, Harun R.
  • 1 Özpınar, Haydar
Konu
  • 1 Antioxidant activity
  • 1 Arsenic
  • 1 Bakery products
  • 1 Blacksea
  • 1 Cadmium
  • 1 Carob flour
  • 1 Cereal products
  • 1 Chestnut flour
  • 1 Dioxin
  • 1 Dioxin analyzing techniques
  • . sonraki >
Yayın tarihi
  • 4 2017
  • 2 2018
Has File(s)
  • 6 true
Theme by Logo CINECA

DSpace Yazılımı Telif Hakkı © 2002-2010  Duraspace - Görüş & Öneri