DSpace@İHÜ

Investigation of Deoxyvalenol (DON) Levels in Some Cereals and Feeds.

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author ÖZPINAR, Haydar
dc.contributor.author KUTAY, C.
dc.contributor.author TEKİNER, İsmail Hakkı
dc.date.accessioned 2013-06-05T11:30:17Z
dc.date.available 2013-06-05T11:30:17Z
dc.date.issued 2010
dc.identifier.citation Oral session presented at the 2nd Food Safety and Security Congress, İstanbul, Turkey. en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/603
dc.subject Deoxyvalenol (DON) en_US
dc.subject Cereals and Feeds en_US
dc.title Investigation of Deoxyvalenol (DON) Levels in Some Cereals and Feeds. en_US
dc.type Presentation en_US


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster