DSpace@İHÜ

Effects of Chitosan Treatment on the Quality Parameters of Shrimp (Parapenaeus longirostris) during Chilled Storage

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Karamzadeh Saeid
dc.contributor.author Rafii Vahid
dc.contributor.author Kartal Mesut
dc.contributor.author Virdee Bal S.
dc.date.accessioned 2019-07-10T13:30:28Z
dc.date.available 2019-07-10T13:30:28Z
dc.date.issued 2015
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/3222
dc.publisher TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
dc.title Effects of Chitosan Treatment on the Quality Parameters of Shrimp (Parapenaeus longirostris) during Chilled Storage
dc.publisher.volume 15
dc.publisher.issue 4
dc.publisher.firstpagenumber 821
dc.publisher.lastpagenumber 831
dc.identifier.doinumber 10.4194/1303-2712-v15_4_05
dc.identifier.wos WOS:000369639600005


Bu öğenin dosyaları:

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster