DSpace Repository

Çeşitli Pekmezlerin Karakteristik Özelliklerinin Ortaya Konulması; Antioksidan ve Mineral Zenginliği ile Fonksiyonelliği Yüksek Yeni Ürün Tasarımı.

Show simple item record

dc.contributor.author AKILLIOĞLU, M.
dc.contributor.author ALTIOK, Evren
dc.date.accessioned 2014-06-16T06:48:11Z
dc.date.available 2014-06-16T06:48:11Z
dc.date.issued 2013-04
dc.identifier.citation 1. Ulusal Probiyotik Prebiyotik ve Fonksiyonel Gıdalar Kongresi, 11-13 Nisan 2013, Antalya en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/1061
dc.title Çeşitli Pekmezlerin Karakteristik Özelliklerinin Ortaya Konulması; Antioksidan ve Mineral Zenginliği ile Fonksiyonelliği Yüksek Yeni Ürün Tasarımı. en_US
dc.type Proceedings en_US


Files in this item

Files Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account