DSpace@İHÜ
Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Enstitüler -- Institutes
→
Fen Bilimleri Enstitüsü -- Institute of Natural & Applied Science
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Fen Bilimleri Enstitüsü -- Institute of Natural & Applied Science: Bölüm için toplam 3 sonuç üzerinden gösterilen 3 öğe.
(0.005 saniye)
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
YABAN MERSİNİ ŞARABI YAPIMI VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTESİNİN İNCELENMES
Uruk, Tuğçe
(
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
,
2017
)
ÜÇ FARKLI PROTEĠN KAYNAĞI KULLANILARAK ÜRETİLEN YENİLEBİLİR FİLMLERİN PEYNİR RAF ÖMRÜ ÜZERİNDEKİ ETKİSİNİN İNCELENMESİ
Kaya Özkök, Gözde
(
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
,
2017-06
)
KARANFİL VE LİMON OTU ESANSİYEL YAĞLARININ ANTIOKSİDAN OLARAK KEKLERİN RAF ÖMRÜ ÜZERİNE ETKİSİ
Alredaie, Suhad
(
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
,
2017
)
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
1
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
Alredaie, Suhad (1)
Kaya Özkök, Gözde (1)
Uruk, Tuğçe (1)
Konu
Antioksidan (3)
Antioxidant (2)
Activity (1)
Aktivite (1)
Antioxidan (1)
Biodegradable films (1)
Blueberries (1)
Cake (1)
Cheese quality (1)
Clove (1)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2017 (3)
Mevcut Dosya(lar)
Evet (3)