DSpace@İHÜ
Yeni eklenenler
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
→
Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu --- Anadolu BIL Vocational School Of Higher Education
→
GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
→
Güncel gönderiler
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Güncel Gönderiler: GIDA TEKNOLOJİSİ PROGRAMI --- FOOD TECHNOLOGY
Toplam kayıt 23, listelenen: 21-23
Önceki Sayfa
Başlık:
Karideslerde Bozulma ve Muhafaza.
Yazar:
BOSTAN, Kamil
;
VARLIK, Candan
;
URAN, Harun
Tarih:
2012
Başlık:
Investigation of Microbiological Growth in Freshly Squeezed Orange Juice.
Yazar:
AKSU, Filiz
;
KARATAŞ, Şükrü
;
ÖZADAM, A.
Tarih:
2011
Başlık:
Effects of Treatment with Chitosan Combinations on Microbiological Growth During Cold Storage of Raw Shrimps.
Yazar:
BOSTAN, Kamil
;
VARLIK, Candan
;
SİVRİ, Nükhet
;
URAN, Harun
;
ALAKAVUK, D.
;
BİNGÖL, Enver Barış
Tarih:
2012
Toplam kayıt 23, listelenen: 21-23
Önceki Sayfa
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt