DSpace@İHÜ
Characteristics of Cookies Supplemented with Oleaster (Elaeagnus angustifolia L.) Flour.
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
→
Anadolu BİL Meslek Yüksekokulu --- Anadolu BIL Vocational School Of Higher Education
→
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI --- FOOD QUALITY CONTROL ANALYSIS
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Characteristics of Cookies Supplemented with Oleaster (Elaeagnus angustifolia L.) Flour.
ŞAHAN, Y.
;
DÜNDAR, N,A
;
AYDIN, E.
;
KILCI, A.
;
DÜLGER, Dilek
;
KAPLAN, B, F
;
GÖÇMEN, D.
;
ÇELİK, G.
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11547/959
Tarih:
2013
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar
Boyut
Biçim
Göster
Bu öğe ile ilişkili dosya yok.
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
GIDA KALİTE KONTROLÜ VE ANALİZİ PROGRAMI --- FOOD QUALITY CONTROL ANALYSIS
[6]
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt