DSpace@İHÜ

Effects of vacuum packaging on meat quality of frozen cooked döner kebab.

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author BİNGÖL, E.B
dc.contributor.author YILMAZ, F.
dc.contributor.author MURATOĞLU, K.
dc.contributor.author BOSTAN, Kamil
dc.date.accessioned 2014-01-23T09:46:41Z
dc.date.available 2014-01-23T09:46:41Z
dc.date.issued 2013
dc.identifier.citation 37: doi:10.3906/vet-1211-48, (2013) en_US
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/11547/755
dc.language.iso en en_US
dc.publisher Turk J Vet Anim Sci. en_US
dc.subject vacuum packaging en_US
dc.title Effects of vacuum packaging on meat quality of frozen cooked döner kebab. en_US
dc.type Article en_US


Bu öğenin dosyaları:

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster