DSpace@İHÜ
Effects of vacuum packaging on meat quality of frozen cooked döner kebab.
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
→
Mühendislik Mimarlık Fakültesi --- Faculty Of Engineering And Architecture
→
GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effects of vacuum packaging on meat quality of frozen cooked döner kebab.
BİNGÖL, E.B
;
YILMAZ, F.
;
MURATOĞLU, K.
;
BOSTAN, Kamil
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11547/755
Tarih:
2013
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Ad:
vet-37-6-17-1211- ...
Boyut:
101.3Kb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING
[34]
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt