DSpace@İHÜ
Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Fakülte ve Yüksekokullar -- Faculties and Schools
→
Mühendislik Mimarlık Fakültesi --- Faculty Of Engineering And Architecture
→
GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filtreler
Arama sonuçlarını daraltmak için filtreleri kullanın.
Güncel Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
Yeni Filtreler:
Başlık
Yazar
Konu
Yayın tarihi
Mevcut Dosya(lar)
Dosya adı
Dosya tanımlayıcı
İçerir
Eşittir
ID
İçermez
Eşit Değil
ID değil
GIDA MÜHENDİSLİĞİ --- FOOD ENGINEERING: Koleksiyon için toplam 13 sonuç üzerinden gösterilen 10 öğe.
(0.007 saniye)
Toplam kayıt 13, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Food Safety Perspectives in GMOs and DNA-based Molecular Testing Methods with Achievable Threshold Level.
TEKİNER, İsmail Hakkı
(
2013
)
Examination of Animal Species in Meat and Meat Products by DNA Microarray and Real Time PCR Methods
ÖZPINAR, Haydar
;
GÖKÇE, İnci
;
TEKİNER, İsmail Hakkı
(
2013
)
On the nature of the photochemical reaction of polypyridyl Ru(II) complexes leading to sunlight-to-chemical energy conversion: density functional analysis.
KASAPBASI, Esra
;
Whangbo, Myung-Hwan
(
Rsc Advances
,
2013
)
Effects of vacuum packaging on meat quality of frozen cooked döner kebab.
BİNGÖL, E.B
;
YILMAZ, F.
;
MURATOĞLU, K.
;
BOSTAN, Kamil
(
Turk J Vet Anim Sci.
,
2013
)
Detection of Animal Species in Some Meat and Meat Products by Comparatively Using DNA Microarray and Real Time PCR Methods
ÖZPINAR, Haydar
;
TEZMEN, Gündüz
;
GÖKÇE, İnci
;
TEKİNER, İsmail Hakkı
(
Kafkas Univ Vet Fak Derg
,
2013
)
Evaluation of Pathogenic Escherichia coli Occurrence in Vegetable Samples from District Bazaars in İstanbul Using Real-Time PCR
ÖZPINAR, Haydar
;
TURAN, Burçin
;
TEKİNER, İsmail Hakkı
;
TEZMEN, Gündüz
;
GÖKÇE, İnci
;
AKINEDEN, Ömer
(
2013-06-24
)
Kitosanla muamelenin dondurulmuş karideslerin duyusal ve kimyasal kalite parametreleri üzerine etkisi
BİNGÖL, E.B
;
URAN, H.
;
BOSTAN, Kamil
;
VARLIK, Candan
;
UCOK, Alakavuk
(
Kafkas Univ. Vet. Fak. Derg
,
2013
)
Gıda Etiketlemesi Konusunda Tüketici Bilgisi ve Tercihleri.
ÖZDEMIR, D.K.
;
ALTIOK, Evren
;
ALTIOK, Duygu
(
2013
)
DNA Mikroarray ve Real Time PCR Yöntemleri ile Bazı Et ve Et Ürünlerinde Tür Tayini İncelemesi.
ÖZPINAR, Haydar
;
TEKİNER, İsmail Hakkı
(
2013
)
Çeşitli Pekmezlerin Karakteristik Özelliklerinin Ortaya Konulması; Antioksidan ve Mineral Zenginliği ile Fonksiyonelliği Yüksek Yeni Ürün Tasarımı.
AKILLIOĞLU, M.
;
ALTIOK, Evren
(
2013-04
)
Toplam kayıt 13, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sıralama Seçenekleri:
İlgililik
Başlık Artan
Başlık Azalan
Yayın Tarih Artan
Yayın Tarihi Azalan
Sayfa Başına Sonuç:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt
Keşif
Yazar
TEKİNER, İsmail Hakkı (6)
ÖZPINAR, Haydar (5)
BOSTAN, Kamil (4)
GÖKÇE, İnci (3)
ALTIOK, Evren (2)
BİNGÖL, E.B (2)
TEZMEN, Gündüz (2)
AKILLIOĞLU, M. (1)
AKINEDEN, Ömer (1)
ALTIOK, Duygu (1)
... Daha Fazla
Konu
Meat and Meat Products (2)
DNA Microarray and Real Time PCR Methods (1)
Et ve Et Ürünleri (1)
Food Safety (1)
sunlight-to-chemical energy conversion: density functional analysis (1)
vacuum packaging (1)
... Daha Fazla
Yayın Tarihi
2013 (13)
Mevcut Dosya(lar)
Evet (8)
Hayır (5)