DSpace@İHÜ
Effect of wheat protein isolate addition on the quality of grape powder added wheat flour extrudates
Giriş
Türkçe
English
DSpace Ana Sayfası
→
Kütüphane Dokümantasyon Daire Başkanlığı -- Library Documentation Department
→
Makaleler
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Effect of wheat protein isolate addition on the quality of grape powder added wheat flour extrudates
Ozkan Husnu
;
Yuksel Behiye
Bağlantı:
http://hdl.handle.net/11547/3194
Tarih:
2016
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları:
Dosyalar
Boyut
Biçim
Göster
Bu öğe ile ilişkili dosya yok.
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Makaleler
[483]
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Kayıt